Курячий суп

Це найкращий курячий суп, коли вам хочеться комфортної їжі або вам погано. Часник, цибуля та овочі зміцнюють імунітет, зменшують запалення та борються із застудою!

Інгредієнти

  • 4 літри холодної води
  • 1 2-кг курка, нарізана четвертинками
  • 2 зубчики часнику, очищені і подрібнені
  • 1 середня цибулина, очищена і нарізана четвертинками
  • 2 середні моркви, очищені і нарізані
  • 2 стебла селери, нарізати
  • 4-5 стебел петрушки
  • 1 лавровий лист
  • 2 чайні ложки солі
  • 1/2 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
  • дрібно нарізаний кріп, для начинки (за бажанням)

Приготування

  • Відміряйте воду у велику каструлю для супу та додайте всі інгредієнти. Повільно доведіть до кипіння на середньому вогні, потім зменшіть вогонь і варіть 3 години.
  • Зняти з вогню і остудити. Зніміть жир з поверхні і процідіть суп. Промийте каструлю з супом і поверніть у каструлю проціджений бульйон.
  • Вийміть і викиньте лавровий лист і петрушку.
  • Подрібніть моркву, селеру та часник і додайте їх у суп. Курку очистити від шкіри і кісток, м’ясо нарізати і додати в суп. (Якщо куряче м’ясо повністю розвалилося, це теж нормально; просто використовуйте як є, видаливши кістки.)
  • Нагрійте та приправте за смаком сіллю та перцем. За бажанням зверху посипати подрібненим кропом.