Кукурузний суп

Скористайтеся літньою кукурудзою! Ось чудовий рецепт кукурудзяного супу — найкраще з солодким хрускітом свіжої кукурудзи в качанах — або консервованої кукурудзи, якщо свіжої кукурудзи немає.

Додавши картоплю, свіжі овочі та вершки, ви отримаєте чудову страву літньої ночі, гарячу чи холодну.
Не соромтеся пограти з сиром — і пам’ятайте, що бекон часто є чудовим і добре прийнятим доповненням.

Інгредієнти

  • 4 склянки курячого бульйону
  • 4 склянки води
  • 4 картоплини, очищені і нарізані кубиками
  • 1 гілочка чебрецю
  • 1 чайна ложка насіння селери
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 цибулина, очищена і нарізана
  • 2 склянки вершків
  • 3 склянки вареної кукурудзи, консервованої або свіжої
  • Сіль і перець за смаком

Приготування

Змішайте курячий бульйон і воду в кастрюлі. Додайте картоплю, чебрець і насіння селери; доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою та варіть 15 хвилин або поки картопля не стане м’якою. Коли картопля вариться, розтопіть на сковороді вершкове масло. Обсмажте цибулю до прозорості. Коли картопля буде готова, додайте в бульйон цибулю разом із вершками та кукурудзою. Приправити сіллю і перцем. Нагрійте, але не кип'ятіть.